Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı

Sancaktepe Belediyesi'nin AK Parti dönemi ile ilgili uydurulan "jakuzili makam odası" iftirası tamamen çökerken, bugün yayınlanan görüntülerle ilgili CHP'ye yakın gazeteci Nevşin Mengü, "Abartıldığı kadar lüks yok" yorumunu yaptı.

16 Nisan 2024 Salı 14:45
Jakuzi yalanı çürüdü: Fonlu medyanın 'Sancaktepe' yayınına Nevşin Mengü bile inanmadı
  • Haber7 - ÖZEL

Siyaset tarihinin en çirkin yalanlarını "lüks", "israf", "şatafat" argümanlarıyla sıralayan CHP zihniyeti, AK Parti'yi hedef aldığı korkunç bir yalanıyla daha deşifre oldu. Sancaktepe Belediyesi’ni DEM Parti kurulan ittifakla kazanan CHP ve fonlu medyasının “lüks makam odası” yalanı bugün görüntülerle çürütülürken, gazeteci Nevşin Mengü’den çarpıcı değerlendirme geldi.

CHP’li Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in fondaş medyaya kapılarını açtığı Sancaktepe Belediyesi’nin yönetim katıyla ilgili görüntüler, haftalardır yürütülen kara propagandayı yerle bir etti.

CHP’li başkanın Sözcü TV ve Halk TV’yi davet ederek gerçekleştirdiği şov girişimi fiyaskoyla neticelendi. AK Parti döneminde inşa edilen Sancaktepe Belediyesi hizmet binasının başkanlık makamında jakuzi bulunmadığı, makamın 6 bin metrekare gibi devasa büyüklükte olmadığı gözler önüne serildi. Canlı yayında CHP’li Yeğin’in dahi “Jakuzi var demeyelim”, “6 bin metrekare iddiasını ben belediye başkanından esinlenip söyledim, elime metre alıp ölçmedim” sözleriyle itirafta bulunduğu mekanın ultra lüks olmadığı CHP yanlısı gazeteciler tarafından da kabul edilmeye başlandı.

Sancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktıSancaktepe'deki jakuzi yalanı böyle patladı! Fondaş medyayla şov girişimi fos çıktı

MENGÜ DE KABUL ETTİ: “ABARTILMIŞ!”

Gazeteci Nevşin Mengü, Sancaktepe Belediyesi’ndeki ilgili bölümlerinde lükse kaçılmadığını, jakuzinin yer almadığını, duş bölümünün ise normal olduğunu söyledi.

Şahsi Youtube hesabında konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Nevşin Mengü, şunları söyledi:

“Sabah biz de Sözcü TV’nin haberini izledik. Toplantıda da konuştuk. Yahu kardeşim burada abartıldığı kadar bir lüks yok. Kimse kusura bakmasın. Sancaktepe Belediyesi nedir diyorsun ama arkadaşlar odada bir defa jakuzi yok, duş var. Abdest alma yeri falan yapmışlar. Tam da düzgün bir duş yaptırmışlar. Bugün orta ölçekli bir televizyon kanalının genel yayın yönetmeninin de odasında duş var, tuvaleti var. Bu lüks demek değil bana soracak olursanız. Çünkü bunlar uzun çalışma saatleri olan işler. Kimi belediye başkanları, sabah 6’da başlıyordu toplantı yapmaya... Akşam 10’a, 11’e kadar çalışılıyor. Programlara gidiliyor, geliniyor, illa duş alınıyor. ‘Vay neler dönüyor buralarda hee’ falan demek değil ki... Ben açıkçası o kadar da acayip bulmadım. Yani bir jakuzi falan yok. ‘Sezar’ın hakkı Sezar’a’ demek lazım.”

_____________

KENDİ YALANLARI KENDİ YAYINLARIYLA ÇÖKTÜ

Sözcü TV’den İsmail Saymaz’ı ağırlayan Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in, “Bir de şu meşhur jakuzinin bulunduğu yere gidelim.” sorusu üzerine afalladığı görüldü. Araya giren CHP'li Alper Yeğin, “Jakuzi demeyelim ona artık” karşılığını verdi. Saymaz, “Jakuzi olduğu iddia edilen banyo tesisi diyelim” diye düzeltmeye çalışırken Yeğin, “Kendi fikrimi söyleyeyim, jakuziyle bunun olması arasında hiçbir fark yok. Jakuzi de olsa aynı.” diyerek adeta kıvırdı.

Saray yavrusu”, “Şatafatlı başkanlık katı” ifadeleriyle yapılan Halk TV haberindeki görüntülerde, başkanlık makamının bulunduğu kattaki toplantı odası, halkla ilişkiler odası, misafir bekleme salonu gibi mekanların “başkanlığa ait odalar, ne yapıldığı bilinmeyen odalar” gibi anlatılması dikkat çekti.

İşte o yayınlar:

Eski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den 'belediyede jakuzi' iddiasına tepkiEski Sancaktepe Belediye Başkanı Döğücü'den "belediyede jakuzi" iddiasına tepki

Rest çekmişti! Şeyma Döğücü'den bir açıklama daha geldi: Hakkımı helal etmiyorum!Rest çekmişti! Şeyma Döğücü'den bir açıklama daha geldi: Hakkımı helal etmiyorum!

Sancaktepe'deki 'jakuzi' gerçeği ortaya çıktı! Necati Özkan böyle kıvırdıSancaktepe'deki 'jakuzi' gerçeği ortaya çıktı! Necati Özkan böyle kıvırdı

'Jakuzi' iddialarına belediye binası önünde tepki: İftira, ahlaksızlık!'Jakuzi' iddialarına belediye binası önünde tepki: İftira, ahlaksızlık!

'Jakuzi' iddialarına sert yanıt: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...İsmail Erdem'den 'jakuzi' iddialarına sert cevap: Binayı biz hizmete aldık, tezgah peşindeler...

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63