Millet İttifakı'nda ilk ayrılık: Babacan seçim kararını açıkladı

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.

27 Nisan 2022 Çarşamba 14:30
Millet İttifakı'nda ilk ayrılık: Babacan seçim kararını açıkladı

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nda ilk ayrılık haberi geldi. DEVA Partisi, seçimlere kendi başına girecek. 

Kararı duyuran DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Demokrasi ve Atılım Partisi, önümüzdeki seçimlere kendi adıyla, kendi şanıyla, kendi logosuyla girme kararını almıştır. Ülkemiz için, demokrasimiz için hayırlı olsun" açıklamasını yaptı.

"MUTABIK KALINAN ALANLARDA DESTEK VERECEĞİZ"

Babacan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada mutabık kalınan alanlarda altılı masaya katkı vermeye devam edeceklerini belirtti. DEVA Partisi lideri şu açıklamaları yaptı: 

“Mutabık kaldığımız alanlarda, altılı masaya her türlü katkıyı vermeye devam edeceğiz. O masada oturan bütün partilerle, işbirliği yaptığımız alanları genişletmek konusunda güçlü bir iradeye sahibiz.

Kin ve intikam zehriyle alınan kararların adaletsizlikten başka hiçbir şey getirmediğini tarih boyunca deneyimledik, deneyimliyoruz. 

Türkiye’yi ‘rövanşların ülkesi’ yapmayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63