Şentop canlı yayına bağlandı! Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, canlı yayına bağlanıp kendisi hakkındaki sözleri nedenyile CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki gösterdi.

08 Ocak 2022 Cumartesi 22:30
Şentop canlı yayına bağlandı! Kılıçdaroğlu'na çok sert cevap!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de Fatih Altaylı'nın Teke Tek programına konuk oldu. TBMM Başkanı Şentop, yayına bağlanıp kendisi hakkındaki sözleri nedenyile CHP liderine çok sert tepki gösterdi.



TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kılıçdaroğlu'nun, kendisinin TÜİK'e alınmamasına ilişkin yönelik sözlerinden dolayı bulunmasına cevap vermek için canlı yayına bağlandı.

Şentop canlı yayında şu ifadeleri kullandı;

Ben siyasi parti temsilcileriyle, genel başkanlarla hiçbir zaman günlük siyasi polemiğe girmedim, girmem. Fakat bu ilk değil ve bunun devam edeceğini düşündüğüm için bu konuya mahsus olarak açıklama yapmak istiyorum. Ben TBMM başkanıyım. Ayrıca hukukçuyum. Anayasa'yla ilişkili muhtelif dersler verdim.

Ancak TBMM Başkanı milletvekillerinin her türlü isteğini karşılayacak bir pozisyonda değildir.

PROGRAM SIRASINDA DAVA AÇILDI

Kılıçdaroğlu açıklamalarına devam ettiği sırada Fatih Altaylı, kendisine gelen bir mesajı okuyarak, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun, Kılıçdaroğlu'na kendisi hakkındaki açıklamaları nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu açıkladı.

Ayrıntılar geliyor
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner60

banner64

banner49

banner63